Ми у Facebook
07.03.2015, 16:45

Що подарувати рівнянкам на 8 Березня

Про що мріють жінки на 8 Березня. ТОП-5 подарунків за версією ОГО.ua.
Останні події міняють вподобання українок і рівнянок зокрема. Якщо раніше модним було дарувати своїм жінкам модні мобільні телефони, то сьогодні все більше представниць прекрасної статі мріють про практичний та корисний подарунок.

1. Квіти

Хоча бажання змінюються, мрії про квіти - ні. Напевно, кожна жінка любить квіти і найкращим подарунком у весняне свято стане букет чи вазон улюблених квітів. Якщо ж для вас це надто банально, спробуйте його оригінально презентувати чи додати до букетика чи рослинки у горщику якусь милу дрібничку, або ж обрати популярні тепер квіти, зроблені у техніці Hand-made.



2. Свято

Подарувати жінці свято можна у будь-якому вигляді. Це романтична вечеря, похід у кіно, поїздка в цікаве місце або ж просто взяти всі її домашні турботи (готування, прибирання і т.д.) на себе.



3. Сертифікат

Зараз можна придбати багато цікавих сертифікатів, залежно від уподобань вашої дівчини, дружини, мами, сестри. Це може бути сертифікат на косметичні послуги, придбання косметики або ж відвідання спортзалу.



4. Смачненьке

Любительки солодкого оцінять смачний торт, власноруч спечений, або ж придбані смаколики: шоколад, морозиво, тортик.



5. Подарунки, зроблені власноруч

Якщо ви маєте уяву і вільний час, то гарним подарунком може стати якась річ, зроблена своїми руками. Найбільше такі подарунки підійдуть для мами чи сестри. Вишиті картинки, зв'язаний шарф або ж просто намальована листівка. Якщо ж творчими здібностями ви не обдаровані, то можна такий подарунок купити, тим більше, що Hand-made речі дуже популярні, особливо косметика чи біжутерія.

І пам'ятайте, найкращий подарунок той, що подарований з любов'ю!



Статті до теми:

СМС-привітання з 8 Березня мамам, коханим, колегам

Сюрприз для подруги: що дарувати на 8 Березня

Чи святкувати 8 Березня: думки рівнян





На правах реклами