Ми у Facebook
05.03.2015, 19:30

На сесії Рівненської облради не будуть розглядати резонансні кадрові питання

На сесії Рівненської обласної ради повинні були розглядати чимало кадрових питань. Проте для того, щоб уникнути конфлікту ці питання вирішили перенести.

Громадські активісти тривалий час говорили про те, що призначення в області знову відбуваються непрозоро. Тим самим на посади керівників комунальних підприємств хотіли "поставити" колишніх "регіоналів".

6 березня депутати Рівненської облради голосуватимуть за бюджет

Після обговорення депутати вирішили все ж зняти ці проблемні питання з розгляду та провести громадські обговорення щодо призначень в області.

- На президії Рівненської обласної ради нарешті прийнято справедливе рішення, щодо резонансних кадрових питань, які викликали хвилю обурення громади області, - написав про цю ситуацію на своїй сторінці у фейсбук депутат Рівненської облради Олексій Бучинський. - Всі кадрові питання зняті з порядку денного сесії. Оголошено новий конкурс на всі посади керівників комунальних підприємств, які мали завтра розглядатися на сесії. Усі бажаючі мають право подавати свої кандидатури до наступної сесії облради. Прийнято рішення про проведення процесу публічного обговорення в пресі, ЗМІ щодо доцільності обрання того чи іншого кандидата на посаду керівника.

Завтра депутати Рівненської облради зберуться на "бюджетну сесію"





На правах реклами