Ми у Facebook
07.03.2015, 14:30

Чи святкувати 8 Березня: думки рівнян

Нині у соціальних мережах іде активна дискусія щодо того, чи варто вітати жінок, донечок та мам з святом 8 Березня.
Багато хто вважає, що нині будь-які святкування не є своєчасними. Адже країна у стані війни. Чоловіки переконані, що варто дізнатися історію свята і стає зрозуміло, що це звичайний день. Жінки впевнені, що їх треба цінувати щодня.

Paul Silkovskyi Я своїй дружині сказав одразу після одруження, щоб навіть не очікувала ніяких привітань і подарунків на 8 березня. І ми це питання для себе закрили ще 9 років тому.

Korniy Demydyuk 8Б стало символом. Як будь-який символ, він є виокремленим, і вже не потребує підтвердження права на існування. Просте занурення у історію "свята" може, як мінімум, похитнути впевненість у необхідності такої "святкової" дати. Виключно просвітництво, різноракурсні погляди.

Hellena Glodovska )))) СПРАВЖНЮ історію Дня Святого Валентина хто-небудь знає? 15 років тому назад 14 лютого не святкували, а зараз у цей день просто істерія якась: розгрібать і квіти, і листівки, і цукерки. А ДНВ - свято не українське. Знали б наші пані та панянки ЯК древні римляни святкували цей день..)))) Хелловін - та сама історія. Знали б люди звідки в цього "свята" ноги ростуть - в житті не стали б відмічати. Новий рік. Знали б українці кого НАСПРАВДІ вшановують під виглядом "доброго" Діда Мороза - у них мороз пішов би поза шкірою. Даєш Святого Миколая замість бороданя замотаного в комуністичний прапор! 8 березня -недавє відносно свято, але теж архаїзм, якого потрібно позбутись так само як від 23-го лютого. Я взагалі проти того щоб вшановувати жінок, чоловіків і любов раз на рік. Хіба ми не варті того щоб любити і шанувати одне одного щодня?

Ната Зайонц А я люблю 8 марта. Отмечала и буду отмечать

Dima Mishchuk 8 березня - це тіпа пурім, а міжнародний жіночий день це фейк для 1/6 суші, те саме з новим роком і т.п.

Ania Mischuk якщо квіти дружині дарувати тільки на 8 березня,то такі квіти мені не треба і увага раз в рік не треба.ЖІнку поважати треба і любити кожен день,а не тільки один день....8 березня.А то таке враження,що 70% чоловіків просинаються напередодні 8 березня,оказується квіти тра приперти жінці....як на мене краще не носіть зовсім...

Коментарі з цього питання зі сторінки Сергія Терентьєва у фейсбук





На правах реклами