Ми у Facebook
09.03.2015, 09:45

Астрологічний календар здоров'я на 9 – 12 березня

Як рівнянкам уникнути проблем із самопочуттям у третій чверті Місяця у березні 2015. Місячний гороскоп здоров'я та настрою на кожен день.
Субота, 7 березня
Місяць у знаку Діви (третя чверть, спадає).
Добре дотримуватися легкої дієти, але не голодувати. Не рекомендується вживати міцний алкоголь та сильнодіючі ліки. Для профілактики вірусних інфекцій частіше провітрювати приміщення.

Неділя, 8 березня
Місяць у знаку Терезів (третя чверть, спадає).
Обмежте вживання солі, гострих спецій, алкоголю, не переїдайте. Більше гуляйте на свіжому повітрі. Сприятливі водні процедури: баня, лазня, сауна, ванна. Бережіть нирки та сечовий міхур від переохолодження.

Понеділок, 9 березня
Місяць у знаку Терезів/Скорпіона (третя чверть, спадає).
Рекомендуються водні, очищувальні, СПА процедури. Бережіть сечовий міхур від переохолодження, а статеві органи – від інфекцій. 9- 13 березня – несприятливі дні для хірургічних операцій.

Вівторок, 10 березня
Місяць у знаку Скорпіона (третя чверть, спадає).
Сприятливий день для самопочуття. Рекомендуються фізичні навантаження, рух, заняття спортом, водні, очищувальні, СПА процедури, починати курс лікувального масажу. Алкоголь і тютюнопаління, операції та видалення зубів небажані.

Середа, 11 березня
Місяць у знаку Скорпіона (третя чверть, спадає).
Сприятливий день. Рекомендуються фізичні навантаження, активний відпочинок, заняття спортом, прогулянки, водні, СПА процедури, будь-яке очищення, лікувальний масаж.

Четвер, 12 березня
Місяць у знаку Скорпіона/Стрільця (третя чверть, спадає).
Не переїдайте! Добре очищувати організм від шлаків, спалювати калорії, працювати фізично, займатися спортом. Дотримуйтесь техніки безпеки, ймовірні травми. Якщо вирішили нарешті вилікувати якусь давнюю хронічну хворобу – саме час починати курс лікування. Добре видаляти бородавки й папіломи.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Гороскоп здоровья: чем болеют знаки Зодиака
Плохие привычки 12 знаков Зодиака
О чем говорит наш сон в понедельник и что часто снится с четверга на пятницу





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ