Ми у Facebook
08.03.2015, 11:25

Як і які квіти слід дарувати жінкам [+ПОРАДИ]

Виявляється, квіти — як ніщо інше можуть підвищувати настрій жінки. Зазвичай чоловіки дарують квіти в якихось особливих випадках. Наприклад, на 8 Березня. Але для вираження своїх почуттів не обов’язково потрібен привід. Квіти все скажуть самі, треба тільки уважно поставитися до вибору букета.
Квіти — це щастя
Американці провели експеримент, в якому вивчали реакцію 147 жінок на три різних подарунки: квіти, кошик із фруктами і романтичні свічки. У грошовому еквіваленті вони рівнозначні. Звісно, учасниці не знали, який подарунок вони отримають. Тому при доставці подарунка дослідники звертали увагу насамперед на словесні і невербальні реакції жінок, запитували про настрій, повідчуття, задоволеність життям до і після кожної доставки подарунків.



Висновок вражає: виявляється квіти — це природний і здоровий модератор настрою. Подарунок у вигляді букету квітів приводить жінку в захват і дає безліч позитивних емоцій.
А ще квіти мають безпосередній вплив на щастя, роблять людей більш стресостійкими, задоволеними життям, зміцнюють стосунки. Крім того, люди, які купують квіти, є більш щасливими.



Кілька порад як дарувати квіти
При виборі квітів слід враховувати, кому і з якого приводу ви їх будете дарувати. Уявімо собі ситуацію, коли доречно і навіть необхідно дарувати квіти, і постараємося не помилитися у своєму виборі квітів.



Найкраще буде, якщо ви ненав’язливо дізнаєтеся, які квіти любить дама, і чи любить вона їх взагалі.
Як би це дивно не звучало, але до квітів треба ставитися не як до формального подарунка, а як до живої істоти.
У мороз квіти краще купувати не на вулиці, а, звісно, в теплому приміщенні.
Якщо букет вручатиме посильний зі служби доставки, вкладіть візитку або листівку з посланням.



Щоб справити враження, орієнтуйтесь не на розмір букета, а на його оригінальність. Так ваш подарунок довше залишиться в пам’яті.
Якщо ваша обраниця не любить букети, вихід є і в такій ситуації. Можна подарувати їй окремо упаковані квіти. Але у цьому випадку слід ретельно продумати колір та дизайн упаковки.
І ще: якщо даруєте троянди, потурбуйтесь, щоб ніжні пальчики вашої коханої не постраждали від колючих шипів. Для цього треба зачистити шипи приблизно на 2/3 довжини стебла.



ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівняни даруватимуть на 8 Березня тюльпани та троянди
На 8 Березня українці відпочиватимуть чотири дні





На правах реклами