Сирний суп з обсмаженими кубиками хліба
1. Хліб або батон поріжте кубиками (можна зі скоринкою і без – на ваше вподобання), обсмажте на середньому вогні у 25 г вершкового масла до золотистого кольору, відкладіть.
2. Натріть на середній тертушці твердий сир й змішайте його з підсмаженими кубиками.
3. Подрібніть ріпчасту цибулю й підсмажте її у 25-35 г вершкового масла до прозорого стану.
4. Приготуйте овочевий бульйон (наприклад, на 1,5 л води – 1 морквина, 1 корінь петрушки, шматочок кореня селери і пастернаку, півцибулинки, 5 горошин чорного перцю, 1 чайна ложка солі). Процідіть.
5. Покладіть підсмажену цибулю у гарячий овочевий бульйон. Доведіть до кипіння. Якщо не любите варену цибулю - ще раз процідіть бульйон. Додайте підсмажені кубики хліба з сиром, при необхідності підсоліть, поперчіть, приправте дрібкою тертого мускатного горіха.
6. Подавайте на стіл, посипавши тертим вареним яєчним жовтком і зеленню петрушки.
вечеря, обід, підсмажити, бульйон, цибуля, сирний суп, рецепт
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 126
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 263
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 230
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 304
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 394