Ми у Facebook
08.03.2015, 19:10

Як стати успішною жінкою: поради рівнянкам

Успішна жінка! Яка вона? Чим відрізняється успішна жінка від всіх інших? І яким буває жіночий успіх?
Усі хочуть бути успішними - і чоловіки, і жінки. Щоб збувалися наші мрії. При тому, що успіх буває різний. Для декого - це постійне лідерство у всіх сферах життя: відмінниця в школі, активістка і знову відмінниця у ВУЗі, відповідальний працівник в офісі, керівник свого малого чи великого бізнесу, у результаті - багатство і незалежність.



Для когось - це вдало вийти заміж і бути красивою, доглянутою і обов'язково чарівною. Підкорювати з першого погляду і назавжди залишати слід в серцях шанувальників. Жити комфортно і у своє задоволення.

Відірвися по-новому!

Жінка успішна і як творча особистість. Можна бути професійним письменником, художником, дизайнером або просто займатися у вільний час рукоділлям, наприклад плести ексклюзивні шалі, носити які мріють всі знайомі і родичі. Або ж мати видатні кулінарні здібності: випечені вами торти - це просто твори мистецтва, як за незабутнім смаком, так і за оригінальним оформленням. Головне, щоб відчувати задоволення від того, чим займаєшся, і отримувати визнання від близьких.



Успіх жінки може полягати в успіху чоловіка або дітей. Жінка в такому випадку є музою, помічником, радником свого чоловіка та дітей. Зверніть увагу, що у відомих і видатних чоловіків обов'язково відомі і мудрі дружини. І це теж робота.



Для доньки потрібно бути і мамою, і подругою

Ідеальне розуміння успішної жінки - це жінка, яка знає, що вона хоче, як цього досягти, і яка завжди РУХАЄТЬСЯ до своєї мрії. І найголовніше, вона отримує задоволення від того, чим займається, і тут не обов'язково бути діловою жінкою.

Як же стати успішною жінкою? Що для цього потрібно?


Чоловік і жінка… Хто в головній ролі?

Запитайте себе, любі рівнянки: що для вас є успіхом? У чому він виражається? Визнання? Достаток? Тихі сімейні вечори ? А може, можливість спокійно зайти в будь-який магазин і робити покупки, не дивлячись на цінник і мати гардеробну кімнату розміром з вашу нинішню квартиру? Або навчитися робити те, чим раніше ніколи не займалися, і змінити рід діяльності? У всіх - різне поняття успіху.



Напишіть список того, чого ви хотіли би досягти в своєму житті. І виберіть три основні пункти. Уявіть собі, яким чином ви хочете відчути успіх? І ви обов'язково знайдете шлях його досягнення!



Бути успішною жінкою дуже навіть можна і потрібно! Адже ми і так майстри за суміщенням несумісного, кожен день встигаючи робити безліч справ одночасно.

А як ви уявляєте собі успіх для жінки? Пишіть Жіночому Клубу !

Посмішка дня

Вона: Хочу машину, свій бізнес и заміж. Що робити?
Він: Бери кредит, відкривай бізнес, збирай на машину. Як все буде, я тобі одразу й пропозицію зроблю!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ