Ми у Facebook
08.03.2015, 20:30

Рівняни, впізнайте себе на портреті молодого Шевченка! [+Фото]

На майдані Незалежності у Рівному 9 березня минулого року, в день 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, встановили портрет молодого Шевченка, який складається з 1200 фото рівнян. Напередодні річниці від дня народження поета перегляньте фото - і впізнайте себе та своїх земляків!
Банер мав розмір 2,5 на 3,5 м. Виготовила його одна з фірм Івано-Франківська. А в ювілейний день народження Кобзаря банер встановили на сцені, де з 10 ранку і впродовж дня проходило урочисте Шевченківське віче «І мене в сім'ї великій, в сім'ї вольній, новій, не забудьте пом'янути не злим тихим словом».

Покладання квітів до пам`ятника Тарасу Шевченку в Рівному: ВІДЕО

Як розповів начальник управління сім'ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому Сергій Шевчук, банер склали із 1200 фото. На них зображені переважно учні рівненських шкіл, які є призерами різноманітних конкурсів та олімпіад, мають творчі досягнення, а також їхніх вчителів. Є серед зображених на фото й спортсмени Рівного. Підбирали світлини для виготовлення банеру спільно міські управління сім'ї, молоді та спорту та управління освіти.

1300 школярів Рівного виконали "Заповіт" Шевченка в пам'ять про Небесну сотню [+Відео]

Ви маєте можливість переглянути фрагменти банеру і спробувати впізнати на фото себе або своїх знайомих, друзів, рідних, земляків!

ДИВИТИСЬ ФОТО





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ