Ми у Facebook
08.03.2015, 15:45

Рівняни отримуватимуть новий єдиний рахунок за "комуналку"

Тепер рівняни отримуватимуть в єдиному рахунку не лише інформацію від «Санком-Рівне», «Рівнеоблводоканалу», а і від «Рівнетеплоенерго» та «КАТП-1728».
У Рівному єдиний рахунок об'єднує все більше комунальних підприємств. Наразі за його допомогою можна оплатити послуги, які надають підприємства «Рівнеоблводоканал», «Рівнетеплоенерго», «Санком-Рівне» та «КАТП-1728».

- Єдиний рахунок на сплату комунальних платежів у Рівному почав діяти в листопаді. Наразі єдиний рахунок об'єднав вже чотири підприємства, які надають житлово-комунальні послуги. Найближчим часом ми сподіваємося, що до нього долучаться й інші, адже такий рахунок має низку переваг. Окрім того, що це зручно для споживачів, він дозволяє підприємствам оптимізувати свої витрати та певною мірою сприяє стриманню зростання тарифів. Це пов'язано з тим, що нині кожне комунальне підприємство самостійно формує бази даних споживачів, друкує рахунки і займається їх розповсюдженням. Об'єднавшись у єдиний рахунок, надавачі послуг роблять це разом, - зазначив депутат міськради Святослав Євтушенко.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Що дасть рівнянам новий "спільний рахунок"?


Рівняни отримуватимуть єдиний рахунок за воду та вивіз сміття





На правах реклами