Ми у Facebook
08.03.2015, 20:45

Гол футболіста з Рівненщини став найкращим у першій лізі України [+Відео]

Вихованець гощанського футболу Віталій Богданов, який зараз захищає кольори професійного футбольного клубу «Тернопіль», став автором найкращого голу у першій лізі України.
На протязі зимових місяців на офіційному сайті Професіональної футбольної ліги України тривало голосування за найкращий м’яч, що був забитий в осінній частини сезону 2014/15 у першій лізі. Загалом, українські вболівальники мали змогу віддати свій голос за один з десяти «маленьких футбольних шедеврів».

І от, нещодавно, прес-служба ПФЛ винесла свій остаточний вердикт – взявши до уваги думку усіх любителів футболу, котрі відмітилися на спеціальній сторінці для голосування, переможцем опитуаання було визнано Віталія Богданова.

Гол гощанця переміг з перевагою у 258 голосів. Далі фінішував ще один представник тернопільського футболу, але на цей раз «Ниви», – Тарас Дурай. В трійку лідерів увійшов також гравець ФК «Суми» Олександр Лебеденко.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному розпочалися футбольні баталії на Меморіалі Молчановського
У Рівному стартував обласний Меморіал Володимира Шморгуна з футболу
ФК «Малинськ» став переможцем міського Меморіалу Шморгуна

Довідка «ОГО».

Богданов Віталій Геннадійович – народився 22 лютого 1990 року в Гощі. Навчався у Гощанській ДЮСШ у секції «футбол». На обласному рівні в 2007-2013 роках виступав за ФК «Гоща-АМАКО» у першій та другій лігах Рівненської області з футболу. У 2012-2014 роках провів два сезони у складі ФК «Тернопіль» у другій лізі України з футболу. В сезоні 2014-2015 рр. тернопільська команда дебютувала у першій лізі України з футболу, де після першого кола входить до групи лідерів.







На правах реклами