Ми у Facebook
08.03.2015, 15:40

Легендарний футболіст Олег Лужний побував на Рівненщині [+Фото]

7 березня на запрошення голови Рівненської обласної федерації футболу Олексія Хахльова до Рівного завітав всесвітньовідомий футболіст Олег Лужний.
За час перебування у футболі він зумів оволодіти титулами чемпіона СРСР (1990 р.), чемпіона України (1992-1999 р.р.), чемпіона Англії (2002 р.); стати володарем кубку Англії (2002 р. 2003 р.); зіграти найбільшу кількість матчів за Національну збірну України у якості капітана команди.

Основною метою приїзду стала ідея створити Громадську організацію «Рівненський футбольний клуб «Верес», метою діяльності якої є розвиток системи популяризації футболу на Рівненщині, забезпечення гідного представництва нашого краю у всеукраїнському та міжнародному футбольному співтоваристві.

У рамках візиту були зіграні товариські матчі з вихованцями школи-інтернату та дитячих будинків сімейного типу в селі Олександрія. Поборотися за перемогу юним футболістам довелося з командою ветеранів, до складу якої входили Володимир Чирков – один із кращих бомбардирів української зони другої ліги, Олег Кучер – заступник голови Рівненської обласної федерації футболу, колишній гравець «Вереса», «Металіста», Олег Лужний, Олексій Хахльов та ін. Вихованці закладу отримали подарунки та масу приємних вражень.



У цей же день відбулася зустріч зі студентами та викладачами Національного університету «Острозька академія», де ініціативна група громадської організації «Футбольний клуб «Верес» спільно з Рівненською обласною федерацією футболу підписала меморандум про співпрацю в рамках відродження професійного футболу на Рівненщині. Документом передбачено функціонування клубу як народного, за прикладом іспанської «Барселони». Тобто, фінансове підґрунтя існування команди складуть внески її шанувальників. Ректор Острозької академії Ігор Пасічник пообіцяв стати першим благодійником, що вкладе свої кошти у реалізацію цієї справи.



Наприкінці дня у НВК №26 м. Рівного відбулася прес-конференція та підписання установчих документів Громадської організації Рівненського футбольного клубу «Верес».



«Ми на шляху до перемоги, завоювання багатьох титулів, із умовою, якщо будемо працювати не покладаючи рук від «А» до «Я», нічого не пропускаючи, ніде не даючи слабинки. У житті не буває других таймів. У такий складний для нашої країни час, потрібно невтомно працювати тут і зараз. Хто, якщо не ми», – зазначив Олег Лужний.

БІЛЬШЕ ФОТО

До теми:

Федерація футболу України отримала нового президента

Футбол. Кубок України. «Динамо» та «Шахтар» святкують перемоги [+Відео]

Асоціація аматорського футболу відзначила Рівненщину





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ