Ми у Facebook
09.03.2015, 13:30

Рівне: з квітня розпочинається призов до армії

Згідно наказу військового комісара Рівненського ОМВК №12 від 02.03.2015 року "Про призов громадян на строкову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань в квітні-травні 2015 року"
На підставі Указу Президента України від 17.02.15 № 88/2015 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році»

НАКАЗУЮ:

1. Громадянам міста Рівного, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: м. Рівне, вул. Грабник, 2 каб.№17, Рівненський об'єднаний міський військовий комісаріат, а громадянам району прибути на призовну дільницю за адресою: м.Рівне, вул. Дніпровська, 4, кабінет №15, в час, зазначений в повістках.

2. Громадянам, які не отримали особистих повісток для призову на строкову службу, прибути у військовий комісаріат до 31 березня 2015 року, маючи при собі документи, що посвідчують особу.

3. Усім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста, негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у відповідний військовий комісаріат на призовну комісію.

4. Явці на призовну дільницю міста Рівне та Рівненського району, для призову на строкову військову службу, підлягають усі громадяни 1997 року народження, яким в період чергового призову до 31 травня виповниться 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, або не призваних раніше з різних причин.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

6. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності, зобов’язані забезпечити явку вказаних громадян на призовні дільниці та несуть відповідальність за незабезпечення своєчасної явки призовників на призовну дільницю.


ТВО військового комісара Рівненського об'єднаного міського військового комісаріату С.О. Названов

Див.також:

Бути військовослужбовцем стало перспективно

Військові з Рівненщини поїхали у зону АТО

В Україні стартує другий етап мобілізації





На правах реклами