Ми у Facebook
10.03.2015, 11:30

«Кардинал-Рівне» втратив усі шанси «зачепитися» за першу трійку в чемпіонаті

МФК «Кардинал-Рівне» в передостанньому турі Екстра-ліги в гостях потупився своєму безпосередньому конкуренту – луганському «ЛТК» - та тепер не зможе піднятися вище четвертої сходинки у таблиці.
Крім того, таке, відносно, низьке місце у турнірці «гарантує» серйозні труднощі для рівненчан на стадії play-off – спочатку, матчі з львівською «Енергією», а у випадку подолання опору такого досвідченого футзального бійця – поєдинки із чемпіоном – харківським «Локомотивом».

Щодо перебігу самого поєдинку «ЛТК» - МФК «Кардинал-Рівне», то перший тайм зустрічі залишився за номінальними господарями, які двічі вразили ворота рівненчан.

По перерві «Кардинал», здавалося, майже досяг бажаного – м’ячі Дмитра Ситника та Євгена Ланка відродили інтригу в матчі та надію на позитивний реузультат у рівненських уболівальників.

Проте луганчани знову вийшли вперед за три хвилини до фінальної сирени та закріпили свій успіх ще через хвилину, покаравши «Кардинал-Рівне» за спробу зіграти з пятим польовим гравцем.

Отож, програш 4:2 і вчетверте поспіль вирішальна гра на виїзді протии «ЛТК» програна, що стає схожим на прикру тенеденцію (рахунок 4:2 було зафіксовано вчетверте за чотири роки).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал» і «СумДУ» влаштували гольову феєрію у Рівному
«Кардинал» не зумів пробитися до «Фіналу чотирьох» у Кубку України
«Кардинал-Рівне» завтра у Львові продовжить боротьбу за Кубок України

Протокольні дані.

«ЛТК» (Луганск) – МФК «Кардинал-Рівне» – 4:2 (2:0)

«Кардинал-Рівне»: Іван Гурко - Дмитро Ситник, Євген Ланко, Мар’ян Маринюк, Віталій Танський - Володимир Сондак, Максим Новосад, Михайло Волянюк, Сергій Піддубний - Артем Фаренюк.

Голи: Віталій Дзюба, 10, Максим Литвинов, 17, 38, Роман Цапов, 37 - Дмитро Ситник, 32, Євген Ланко, 35.

Попередження: Микита Лазикін, 14. Максим Литвинов, 26 - Михайло Волянюк, 40.






На правах реклами