Ми у Facebook
15.03.2015, 14:30

У Рівному подачу тепла достроково не припинятимуть

Міський голова Рівного розповів, за яким принципом будуть опалюватися домівки.
Відповідно до вимоги прем'єр-міністра України, прийнято таке рішення: мешканці будинків, які мають бажання дочасно припинити подачу тепла до своїх помешкань, можуть написати колективне звернення на ім’я міського голови, начальника житлово-комунального підприємства або директора теплопостачаючого підприємства.

Після звернення будинок буде відключений від тепла і опломбований на їх вимогу. Це дасть змогу не зупиняти котельні в місті Рівному й далі обігрівати лікарні та дитячі садки, а у разі різкого похолодання оперативно відновити теплопостачання, - наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко.

За словами міського голови, у Рівному протягом трьох днів середньодобова температура не піднімалася вище 8-ми градусів тепла, що не є підставою для завершення подачі тепла. Тому, переконаний мер, якщо достроково відключити батареї, будь-хто зможе подати на міську владу в суд і виграти справу. Водночас, міський голова визнає, що заощаджувати у нинішніх реаліях варто, і ті рівняни, які не хочуть обігрівати повітря та сплачувати чималі рахунки мають можливість зекономити.

Нагадаємо, що Яценюк вимагає відключити опалення

За матеріалами rtb.rv.ua

Читайте також:

Як рівняни платитимуть за газ з 1 квітня

Частина Рівного майже тиждень буде без світла





На правах реклами