Ми у Facebook
19.03.2015, 15:30

Які вулиці Рівного приберуть в ході загальноміської толоки

Усіх рівнян запрошують продовжити добру щорічну традицію прибрати місто перед Великоднем. Які ж вулиці буде прибрано?
Як уже повідомлялося, у вівторок, 24 березня у Рівному відбудеться загальноміська передвеликодня толока з прибирання та благоустрою міста.

У заході візьмуть участь працівники комунальних служб, співробітники та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Рівненської міської ради, депутати міської ради, викладачі та студенти вищих навчальних закладів, приватні підприємці та всі бажаючі. Роботи по прибиранню території розпочнуться з 9 годин ранку.

За словами заступника міського голови Рівного Олексія Хмилецького, 24 березня усі, хто прийде на толоку працюватимуть по напрямках в’їзду в місто Рівне. Зокрема, на Сарненському кільці із захопленням вулиці Костромської та напрямку сміттєвого полігону по обидві сторони.

- Також ми підемо вулицею Млинівською, враховуючи мости, і вийдемо аж на об’їздну аж до Луцького кільця. Далі підемо від вулиці Дубенської в районі кінцевої тролейбусної зупинки маршруту № 2, захопимо вулицю Січових стрільців і вийдемо на перехрестя з вулицею Ярослава Гашека.

Потім підемо по району Басового Кута, де теж з обох сторін буде прибиратися вулиця. Далі з вулиці Макарова будемо йти біля „пожежки” до Луцького кільця. Крім того, йтимемо по обидві сторони вулицею Київською від обласної клінічної лікарні до зоопарку, - розповів Олексій Хмилецький.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Вулиці Рівного, де буде проведений ремонт + КАРТА

Рівнян запрошують на святкування Дня поезії з Андрієм Пермяковим

Рівнян запрошують на "Лігу сміху"

Рівнян запрошують до гри в англійську емоційну мафію





На правах реклами