Ми у Facebook
20.03.2015, 07:50

Гороскоп на 20 березня: ставити крапку і пробачати

Непростий день. Молодик, повне сонячне затемнення... Буде достатньо і позитиву, і негативу. Не метушіться! Займайтесь спокійними, добре знайомими справами, які не вимагають багато зусиль. Дайте відпочити нервовій системі і більше думайте про приємне.
Астрологічний прогноз: 20 березня 2015, п’ятниця.

30/1 місячна доба. Місяць у знаку Риб/Овна (четверта чверть, спадає/Молодик).

Добре: завершувати справи, робити висновки, ставити крапку; навчатися та відпочивати; віддавати борги; пробачати; робити маленькі та великі добрі справи; допомагати біднішим; підтримувати молодших; проявляти милосердя до слабших; займатися домом, господарством, прибиранням у приміщенні та надворі; очищатися у всіх розуміннях; звільнятися від усього важкого, зайвого, шкідливого; згадувати дитинство; спостерігати природу і красу; мріяти про прекрасне.

Не рекомендується: планувати й починати нові важливі справи; брати участь у масових заходах і колективних проектах; з’ясовувати стосунки; стригтися; вживати алкоголь; сіяти та садити рослини.

Обережно! Астрологи попереджають: будь-які заздрощі, інтриги, недобрі думки та наміри проти інших людей (суперників, конкурентів, сусідів тощо) можуть матеріалізуватись і обернутися проти вас самих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Сонячне затемнення 20 березня 2015: чого чекати і боятися
Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?
Гороскоп на тиждень 16 - 22 березня 2015
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини