Ми у Facebook
20.03.2015, 07:40

На Рівненщині знову перекриють трасу Київ-Чоп?

На Рівненщині селяни погрожують перекрити трасу міжнародного значення Київ-Чоп. А все тому, що хочуть щоб їм розпаювали землю Мирогощанського іподрому.
Жителі села Молодаво Дубенського району вирішили організувати збори, на які запрошують керівництво області та району. Вони вимагають, щоб для них розпаювали землю Мирогощанського державного іподрому. Як стверджують селяни, паї їм обіцяли ще п'ять років тому, але отримали їх лише колишні та нинішні працівники іподрому. Решта селян документи зробили, а паї їм не виділили.

Міністерство агрополітики обіцяло, що віддасть іподром на приватизацію, а землю розділить. Але нещодавно активісти знайшли інформацію в Інтернеті, що міністерство шукає інвестора і земля залишиться при іподромі.

Тому селяни завтра, 20 березня, планують вимагати у чиновників негайного розпаювання землі, бо бояться, що взагалі не отримають нічого.

Якщо вимоги селян не будуть виконані, то вони обіцяють перекрити рух на міжнародній трасі Київ-Чоп, яка проходить через Молодаво, а також не пускати на поля іподрому трактори. Збори відбудуться у сільському клубі о 14.30.

Статті до теми:

Ще в одному храмі на Рівненщині почали служити українською мовою

Рівнянці пропонують отримати 500 тисяч доларів з Африки





На правах реклами