Ми у Facebook
18.06.2015, 08:30

У Рівному відбувся перший тур спортивного фестивалю серед членів ОСББ [+Фото]

В обласному центрі стартував пілотний проект спортивно-масового фестивалю серед членів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Його перший тур, приурочений до Міжнародного дня захисту дітей, пройшов 7 червня у Рівному.
Як розповіли кореспонденту ОГО в управлінні молоді та спорту Рівненської ОДА, на спортивний майданчик ОСББ «Князь», що на вулиці Князя Острозького, 14, зібралися перші команди, які складалися із двох дітей - хлопчик та дівчинка віком до 14 років, двох мам та двох тат. Всі вони представляли мешканців будинків, які вже прийшли до усвідомлення необхідності об’єднання зусиль не лише в облаштуванні свого побуту, а й для ведення фізично активного і здорового способу життя.

Команди ОСББ вийшли на старти у веселих та захоплюючих спортивних естафет, що їх підготували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Всі учасники – і діти і дорослі, мали можливість продемонструвати своє вміння володіти різноманітними м’ячами, командну згуртованість та прагнення до перемоги. І хоч високих спортивних результатів ніхто не фіксував, проте задоволення від фізичної активності та азарту спортивної боротьби отримали всі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Володимиреччині освітяни позмагалися у спортивному туризмі

У Рівному пройде фестиваль «Здорова молодь - здорова нація»

Перемогу у змаганнях із естафет здобула команда «Князь-1» з однойменного ОСББ. Друге місце посіла команда ОСББ «Данила Галицького, 4». Бронзові нагороди дісталися команді «Князь-2», яку теж сформували господарі майданчика.

Переможці та призери були нагороджені дипломами, кубками та медалями відповідного ґатунку комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами відділення НОК України в Рівненській області. Переможці конкурсів також отримали дипломи, медалі та заохочувальні призи від організаторів заходу.













На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ