Ми у Facebook
21.03.2015, 11:30

У Рівному діти з багатодітних сімей зможуть їздити у тролейбусах без посвідчень

Міські чиновники вирішили, що діти із багатодітних сіvей зможуть їздити у громадському транспорті без посвідчень, але їм потрібно буде мати при собі інші документи.
В силу суб’єктивних причин в Україні склалася критична ситуація з видачею посвідчень для дітей з багатодітних сімей. Такі посвідчення мали замовити і видати Міністерство соціальної політики, але вони досі не надійшли.

Тому міський голова та представники відповідних структур вирішили, що дітей які мають такі пільги возитимуть й далі безкоштовно без цього офіційного посвідчення. Така вказівка дана перевізникам та керівництву тролейбусного управління, і з сьогоднішнього дня проблем у дітей не буде.

Але, натомість діти із багатодітних сімей, щоб користуватися пільгами, мусять мати при собі:
- довідку про склад сім’ї, затвердженої наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 22.07.2003 № 204 (зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.09.2003 за № 709/8030);
- копію свідоцтва про народження дитини, завіреної печаткою виконавчих органів міської ради (для дітей віком від 6 до 16 років);
- оригінал документа, що посвідчує особу з фотокарткою (учнівський квиток для дітей від 6 до 16 років; студентський квиток або паспорт для дітей від 16 до 18 років).

Статті до теми:

Діти-чорнобильці з Рівненщини харчуватимуться безкоштовно

Для переселенців на Рівненщині робота в наявності





На правах реклами