Ми у Facebook
24.03.2015, 08:45

Рівненщина: біля річки зібрали 3 вантажівки сміття

Активісти міста Костопіль прибирали улюблене місце біля річки.
22 березня, до Всесвітнього дня води жителі Костополя вирішили прибрати біля річки Замчисько, адже набережна алея, яка в народі називається «Бродвеєм», постійно всіяна наслідками посиденьок відпочиваючих там людей.



В суботу група активістів з «Народного фронту» та зі спілки батьків дітей інвалідів «Сонячний промінь» вийшли звільнити алею від засміченості. Справа виявилась нелегкою. Стало зрозуміло, що належного нагляду за прибережною смугою ніхто не веде. Сміття там збирається місяцями, а із саморослими кущами, котрі руйнують укріплення берегів, ніхто не бореться.



Протягом 4 годин активісти вивезли 3 вантажівки сміття та зрубаних кущів, тим самим окультурили «Бродвей». Один з організаторів акції,

- Ми здогадувалися, що сміття буде багато, але коли взялися прибирати зрозуміли, що його набагато більше, ніж ми уявляли. Шкода, що наші громадяни спочатку отак засмічують місто, а потім жаліються на його забрудненість. Нас сьогодні вийшло більше 20 чоловік, і ми настільки вдомилися, що навіть до кінця алеї не змогли усе прибрати, -ділиться вріженями один з активістів Тарас Глудик.





Організатори висловили вдячність усім, хто долучився до прибирання та готовність до співпраці у всіх питання, що стосуватимуться очищення річки Замчисько.

За матеріалами [urlhttp://kostopil.info/news/u-subotu-z-brodveiu-vyvezly-3-mashyny-smittia.html]kostopil.info[/url]

Див. також:

Які вулиці Рівного приберуть в ході загальноміської толоки

Рівнян запрошують до зоопарку на прибирання





На правах реклами