Ми у Facebook
24.03.2015, 15:45

Меморіал Молчановського 2015: підійшов до завершення перший етап [+Відео]

На передсезонному турнірі «Меморіал Молчановського 2015» командам залишилося провести лише один тур першого етапу, після чого змагання перейдуть у вирішальну стадію. На ній шість кращих клубів із «золотими очками» визначать переможця та призера Меморіалу.
У групі «А» перші очкові втрати поніс лідер - АМАКО із Симонова. Тепер у команди з Гощанського району в активі 13 очок, проте наступної суботи на неї очікує вирішальна гра із ХФК «Надія», в якого 10 очок. У випадку програшу, «амаківці» можуть не лише втратити перше місце в групі, але, що набагато важливіше, позубтися дорогоцінних «золотих» очок.

По сім балів мають ще один гощанський повпред - «Чайка» з Малинівки – та «Рівес», які наразі ділять 3-4 місця в групі. Ці дві команди в останній грі першого групового етапу між собою і розіграють єдине прохідне місце, яке дозволяє грати на фінальній стадії.

У групі «Б» відразу три клуби – олексинський «Крокус», омелянська «Славія» та «Продторгобладнання» - мають по 10 очок. Шанси потрапити до фінльного етапу також залишаються у «Калини» з Городка, котра у останньому поєдинку зустрічається саме з «Продторгобладнанням» і, у випадку своєї перемоги, гарантовано проходить далі.

Турнірні таблиці + рейтинг команд.

Результати поєдинків:

21 березня, 5 тур

"Славія" (В. Омеляна) - "Крокус" (В. Олексин) - 1:0, АМАКО (Симонів) - "Рівес" - 8:0, "Чайка" (Малинівка) - ФК "Забороль" – 5:1, "Калина" (Городок) - ФК "Верхівськ" - 2:2, "Продторгобладнання" -"Горинь" (Кустин) – 2:2, "Надія" - ФК "Тинне" (Вересневе) - 3:0

Перенесена гра 4 туру.

"Надія" - ФК "Курозвани" - 2:2

22 березня, 6 тур

"Крокус" (В. Олексин) - "Калина" (Городок) - 3:2, АМАКО (Симонів) - "Чайка" (Малинівка) - 2:2, "Продторгобладнання" - "Славія" (В. Омеляна) - 1:0, ФК "Курозвани" - ФК "Тинне" (Вересневе) - 4:2, Надія" - ФК "Забороль" - 3:0 (тех. рез.), "Вікторія" (Кустин) - "Горинь" (Кустин) 3:0


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Меморіалі Молчановського з футболу зіграно 3 та 4 тури

У Рівному розпочалися футбольні баталії на Меморіалі Молчановського

Довідка «ОГО».

Кубок двох футбольних федерацій - Рівненської міської та Рівненської районної – проводиться із весни 2009 року в якості підготовчого турніру до «великого сезону». В 2013 році він отримав офіційну назву - МЕМОРІАЛ ЛЕОНІДА МОЛЧАНОВСЬКОГО.

Леонід Молчановський - народився 9 грудня 1913 року в місті Дубно. Там же почав займатися футболом. На початку 30-х років минулого століття з'явився у складі провідної луцької команди ПКС («Поліційний клуб Спортовий»). Разом із цим колективом вдало виступав у першості Волинського Окружного Союзу Футболу: його команда в 1932 році виборола срібні медалі, а в сезонах 1934 і 1935 років здобувала звання чемпіона. Наприкінці 30-х років Леонід Молчановський грав за команду робітників «Балтик» із польського міста Гдиня. За підрахунками самого Молчановського, який постійно вів записи своїх ігор у щоденнику, він забив до 1937 року майже 400 голів. У 1946 році, демобілізувавшись з армії, Леонід Молчановський продовжив заняття улюбленою справою у Рівному. В якості досвідченого футболіста, він захищав кольори рівненського «Локомотива». Саме Леонід Серафимович Молчановський став тренером новоствореного у 1956 році «Колгоспника», і саме цій людині зобов'язаний своїм становленням рівненський професійний футбол. Зірка однієї із найбільш значимих по­статей рівненського футболу згасла наприкінці XX століття.








На правах реклами