Ми у Facebook
25.03.2015, 16:00

Вже шестеро родин із Рівненщини запросили сім'ї зі Сходу в гості на Великдень

Вже шестеро родин запросили сім'ї зі Сходу в гості на Великдень, але ще 13 сімей зі Слов'янська чекають на запрошення.
19 сімей зі Слов’янська бажають приїхати на Рівненщину на Великодні свята. Аби познайомитись з традиціями святкування Пасхи на Поліссі та встановити дружні зв’язки, родини зі Сходу гостюватимуть у рівненських сім’ях.
Наразі 6 родин рівнян уже зголосилися прийняти у себе слов’янчан. Ще 13 сімей чекають на запрошення, щоб спільно прожити духовність великого свята Воскресіння Господнього.

Водночас, зі Слов’янська приїдуть ще 25 дітей, які проживатимуть в Олександрійській школі-інтернаті.

Гостини триватимуть з 9 по 13 квітня. Дозвілля гостей зі Сходу організовує Рівненська райдержадміністрація та райрада. Для них запланували провести Великодній ярмарок та фестиваль, відвідування музею Пересопницького Євангелія та Музею бурштину, екскурсію в Почаївську Лавру.

Гості мають прожити 3-4 ночі у родинах рівнян, снідати та вечеряти у них, спільно відвідувати богослужіння та освячувати великодні кошики. Для рівненських сімей надаватимуть продуктові набори вартістю 300 гривень.
Запрошуємо рівнян та мешканців навколишніх сіл долучитися до цієї ініціативи та запросити родину зі Сходу розділити радість Великодня.

За додатковою інформацією телефонуйте до голови ГО «Лекс-Форум» Юлії Щербяк (097-976-75-07).

Статті по темі:

Скільки буде вихідних на Великодні свята

Рівнянам пропонують привітати солдат з Великоднем







На правах реклами