Ми у Facebook
28.03.2015, 13:15

На Рівненщині нетверезий мопедист чинив опір міліціонерам

Ілюстративне фото

39-річний Олександр у нетверезому стані двічі впав із мопеда а згодом наніс тілесні ушкодження для міліціонерів.
У Млинові 22 березня затримали чоловіка, який двічі впавши з мопеда, він привернув увагу правоохоронців. Беручи свядчення у нього в лікарні, нетверезий чоловік вдарив міліціонера. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Один із нарядів у складі начальника сектору охорони громадського порядку (СОГП) та старшого державтоінспектора з обслуговування Демидівського та Млинівського районів у Млинові помітив, що водій мопеда впав на проїзній частині дороги, підвівся та поїхав далі. Правоохоронці, слідуючи за транспортним засобом, побачили, що він знову впав. Зупинивши його, міліціонери зрозуміли, що чоловік нетверезий. Він ображав їх нецензурною лайкою, шарпав за формений одяг та погрожував фізичною розправою. Міліціонери доставили чоловіка до центральної районної лікарні для медичного підтвердження стану сп’яніння.

У лікарні чоловік продовжував поводити себе агресивно та в присутності свідків наніс тілесні ушкодження начальникові СОГП. Олександру одягнули наручники та доставили до Млинівського РВ УМВС. Дорогою правопорушник пошкодив одне із дверцят службового автомобіля.

Крім штрафних санкцій, правопорушникові загрожує ще й покарання у вигляді ув’язнення на строк до п’яти років.

За матеріалами Млинівського РВ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами