Ми у Facebook
26.03.2015, 11:05

Збірна Рівненщини з греко-римської боротьби стала кращою на Чемпіонаті України [+Фото]

Юнаки з Костополя - Мирослав Солов’ян, Владислав Кузько, Ігор Захарчук та Дмитро Мірошник - стали кращими на Чемпіонаті України з греко-римської боротьби, який відбувся у Кременчуку, що на Полтавщині, а збірна Рівненської області посіла перше місце.
Самі змагання відбувалися на протязі трьох днів – із 20 по 22 березня. Всього у чемпіонаті взяли участь 220 борців із різних куточків країни. Рівненську область представляла збірна із 25 спортсменів Березнівського, Сарненського, Костопільського районів та міста Рівне.

Костопільські борці здобули абсолютні перемоги у наступних вагових категоріях – 66, 53, 47 та 42 кілограмів.

Окремо варто відзначити, що всіх переможців підготував до такого тріумфу Дмитро Шевчук, тренер Костопільського ліцею-інтернату фізичної культури і спорту.

Також, срібло у категорії 59 кілограмів здобув Денис Мельник із Березнівщини. Його тренують Іван Бокеєв та Віктор Лазорець з Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Кубку світу з дзюдо рівненські спортсмени вибороли 9 медалей

Представник Рівненщини вперше став чемпіоном України з бойового самбо

У категорії 73 кілограми третє місце посів Василь Захожий з Костополя, вихованець тренерів Петра Нагорного та Дмитра Шевчука із обласної школи вищої спортивної майстерності.

Таким чином, у загальному підсумку, на Чемпіонаті України збірна команда нашої області стала першою у загальнокомандному заліку.











На правах реклами