Ми у Facebook
01.04.2015, 09:30

Чи відключать тепло у Рівному з 1 квітня?

Можливість ухвалення такого рішення обговорили 26 березня на засіданні сесії Рівнеради.
Депутат Марія Конощук на початку сесійного засідання запропонувала відключити в Рівному опалення з 1 квітня. Проте, таку пропозицію не підтримав міський голова Володимир Хомко.

- На понеділок ще обіцяють мінус 1, - заявив міський голова. - Тільки відключимо опалення по всьому місту - до нас прийдуть скаржитись, що мерзнуть діти. Маємо вже такий досвід. Тому хочу звернутись до рівнян: є тільки один шлях достроково відмовитись від опалення - якщо з такою заявою звернуться мешканці певного будинку. Пишіть заяву - і тепло у відповідному будинку відключать, тільки так.

За словами Володимира Хомка, нині надійшло вже близько 15 подібних заяв.

Як повідомляв OGO.ua раніше, мешканці будинків, які мають бажання дочасно припинити подачу тепла до своїх помешкань, можуть написати колективне звернення на ім’я міського голови, начальника житлово-комунального підприємства або директора теплопостачаючого підприємства. Після звернення будинок буде відключений від тепла і опломбований на їх вимогу. Це дасть змогу не зупиняти котельні в місті Рівному й далі обігрівати лікарні та дитячі садки, а у разі різкого похолодання оперативно відновити теплопостачання, - наголосив міський голова Рівного Володимир Хомко.

До теми:

У Рівному подачу тепла достроково не припинятимуть

Як рівняни платитимуть за газ з 1 квітня

Субсидії призначатимуть на підставі лише двох документів





На правах реклами