Ми у Facebook
27.03.2015, 13:20

Поради рівненського дизайнера Мирослави Царук [+ІНТЕРВ'Ю]

Весняний випуск журналу "Вітаємо" надихає жінок успіхами відомих рівнянок, розкриває секрети краси та моди. Родзинка цього номера - поради місцевого професійного дизайнера Мирослави Царук.
- Мирославо, як ви вибрали професію і чим вона вас приваблює?

- Напевно, професія обрала мене сама,тому що нею я захопилася ще з дитинства. Щоб її удосконалити, довелося довго працювати, та я не відмовлялася від мрії. Мені подобається весь процес: від добору до дрібничок. І коли бачу бажаний результат і задоволених клієнтів, відчуваю натхнення для подальшої праці.

- Які саме моделі одягу створюють тему вашої весняно-літньої колекції?

- У цьому сезоні весна-літо 2015 модниць порадують яскраві принти та гарні фасони.Модним вважатиметься абсолютно все! Мода 2015 буде вражати широкою гамою кольорів. Атмосфера минулого постійно знаходить місце в сучасній моді. В цьому році буде більш популярний стиль 70-х. Сукні прості, легкі та яскраві. Просторі фасони сподобаються жінкам, які вважають за доцільне приховати недоліки фігури. Влітку варто подбати про "вільний" одяг, він виграшно підкреслить засмагу, додасть невагомості, легкості, сексуальності. А розмаїття аксесуарів стане родзинкою, яка приверне увагу.

- Чим дизайнерський одяг відрізняється від звичайного? Що ви порадите рівнянкам при виборі одягу?

- Дизайнерський одяг неповторний і виконується в одному екземплярі. Це ексклюзивне моделювання та якісне пошиття. Він має магічну силу, захоплює і виділяється серед стандартних фасонів. В такому одязі почуваєшся комфортно і впевнено. Не бійтесь стежити за модою, експериментувати.

Тел.: (096) 359-27-19



Вже цього тижня вийде весняний випуск рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!"

Гості програми "Ранкова кава" тепер і на сторінках глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" [Фото+Відео]





На правах реклами