Ми у Facebook
27.03.2015, 15:15

На Рівненщині родина випалювала траву і спалила будинок [ФОТО]

Господарі одного із будинків в селі Любахів знехтували елементарними привилами безпеки поводження з вогнем. Внаслідок чого згорів і будинок, і дровітня.
Власники будинку випалювали поблизу суху траву. Незважаючи на те, що вони постійно були поруч, це не завадило вогню вирватися з-під контролю та перекинутися на дровітню, а далі і на житловий будинок. Намагання самотужки здолати вогняну стихію не дали результату, тому довелося викликати рятувальників.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників з смт Рафалівка. Горів житловий будинок та надвірна будівля у приватному господарстві. На момент прибуття вогнеборців полум’я вже встигло охопити дровітню та дах житлового будинку. Не втрачаючи ні секунди, рятувальники швидко провели оперативне розгортання та подали на гасіння водяний ствол. До того, як пожежу вдалося ліквідувати, вогонь знищив дровітню, перекриття і дах житлового будинку.



Відтак причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Обсяги збитків наразі з’ясовуються. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає.

Статті до теми:

На Рівненщині 10 пожеж: горіли будинки, сараї та сміття

За добу на Рівненщині трапилося 7 пожеж


За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області





На правах реклами