Ми у Facebook
28.03.2015, 09:00

На Рівненщині відкрили новий шаховий клуб [+Фото]

21 березня в Гощі на Рівненщині відкрили новий шаховий клуб.
З вітальними промовами та подарунками подію відвідали представники обласної федерації шахів: її керівник Володимир Ковальчук та міжнародний майстер спорту з шахів Ігор Лабенський. Гостя спортивного свята, голова Рівненської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Оксана Лозова подарували клубу 5 сучасних комплектів шахів.

Під час урочистостей гості з обласного центру побажали місцевому шаховому активу подальших успіхів у популяризації шахової гри в Гощанському районі.

На базі клубу працюватимгор шахова секція для навчання дітей, проводитимуться турніри та інші шахові заходи. Перший з таких відбувся в день відкриття: сеанс одночасної гри на 19 дошках місцевих шахістів з багаторазовим чемпіоном Рівненської області Ігорем Лабенським. Результат: 14 перемог майстра спорту, 4 нічиї та 1 поразка. В підсумку всі залишилися задоволеними від гарно проведеного інтелектуального дозвілля.

Таким чином, на карті Рівненщини по-новому відкрито ще один шаховий населений пункт – селище Гоща, наголошують у Рівненській обласній федерації шахів.



БІЛЬШЕ ФОТО

До теми:

Стартував Кубок Рівненщини з шахів 2015 року

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

Рівне: відбувся щорічний дитячий турнір з шахів «Святий Миколай у кожну хату» [+Фото]





На правах реклами