Ми у Facebook
29.03.2015, 11:00

Рівняни можуть привітати бійців з Великоднем

Рівняни можуть передати іменні посилки для бійців батальйону «Горинь»
Допомогу для військових, а також смаколики, подарунки, вітальні листи і малюнки напередодні Великодню депутат Рівненської міськради Святослав Євтушенко везтиме у зону АТО. Так, рівняни, чиї родичі, друзі та близькі перебувають на сході, можуть передати їм іменні посилки. Поїздка відбудеться напередодні свята.

Як розповів Святослав Євтушенко, він напередодні Великодня їхатиме в зону АТО, щоб передати військовим вітання, малюнки та листівки, надіслані рівнянами на конкурс «Привітай солдат з Великоднем».

- Також передати свій гостинець для військових можуть всі небайдужі рівняни. Приносити речі, посилки та подарунки для військових можна у мою громадську приймальню за адресою вулиця Шевченка, 45, 1 поверх. Окрім того, у нас триває конкурс “Привітай солдат з Великоднем”, на який рівняни можуть надсилати свої слова підтримки, вдячності, вітань, а також вітальні листівки, зроблені власноруч і малюнки. Усі, надіслані на конкурс роботи будуть передані бійцям батальйону “Горинь”, а автори найкращих отримають подарунки. Прийом робіт триватиме до 7 квітня. Тому прошу рівнян не залишатися осторонь і долучатися до допомоги нашим військовим. Давайте, зробимо для них маленьке свято разом і покажемо нашим військовим, що їх люблять і чекають вдома, - зазначив Святослав Євтушенко.

Надсилати вітання військовим у будь-якій формі можна:

на поштову адресу: м. Рівне, вул. Шевченка, 45, індекс 33013 з позначкою на конверті “на конкурс “Привітай солдат з Великоднем”

Див. також:

Скільки буде вихідних на Великодні свята

Рівненські школярі матимуть більше вихідних на Великдень

Рівнян закликають прийняти родину зі Сходу на Великдень





На правах реклами