Ми у Facebook
29.03.2015, 18:45

Поради, які допоможуть рівнянкам вивчати іноземну мову [+ПОРАДИ]

Опанувати іноземну мову набагато простіше, ніж вам здається, якщо ви справді отримуєте від цього задоволення. OGO.ua пропонує рівнянкам кілька корисних порад, як краще вивчити іноземну мову.
Напевно, багато рівнянок хотіли б оволодіти іноземною мовою, але страх невдачі часто стає перепоною перед досягненням даної мети. Ми зібрали кілька на перший погляд простих порад, які допоможуть вам вивчити і зрозуміти англійську, німецьку чи будь-яку іншу мову:

1. Підпишіть речі, які вас оточують
Наклейте на речі навколо вас стікери з їхніми назвами іноземною мовою – так ви без особливих зусиль почнете розширювати свій словниковий запас

2. Слухайте музику
Знайдіть кілька пісень, які вам подобаються і намагайтесь якомога частіше їх вмикати. Так ви звикнете до іноземного акценту і граматичних конструкцій. Окрім цього ви вивчите слова, які вживаються у пісні.

3. Спілкуйтеся іноземною мовою з друзями
Ви можете зустрітися в кафе за горнятком кави, прийти в гості чи просто увімкнути скайп. До того ж є чимало груп за інтересами, які збираються та теревенять іноземною мовою. Нерідко серед них трапляються і самі носії мови.

4. Подорожуйте
Якщо у вас випав шанс відвідати країну, мову якої ви вивчаєте, скористайтесь цією нагодою сповна. Розмовляйте з працівниками готелю, продавцями в магазинах, офіціантами у ресторанах, запитуйте дорогу на вулиці. Навіть якщо ви заледве складаєте два слова разом – це все одно перший крок у вірному напрямку.

5. Змініть налаштування мови у соціальних мережах
Зміна налаштувань мови, на приклад на англійську – ідеальний спосіб вивчити нові слова та структуру речень.

6. Дивіться фільми чи серіали
Проведіть приємний вечір з користю. Можете почати з мультика або улюбленого фільму, який ви вже 100 разів бачили і знаєте майже на пам’ять. Увімкніть субтитри. Спершу рідною мовою, а потім англійською. Коли звикнете до вимови та акценту і ваш словниковий запас стане достатньо великим, вимикайте субтитри та насолоджуйтесь переглядом.

7. Влаштовуйте самі собі перевірку
Озирніться довкола і подумайте чи можете назвати всі речі, які вас оточують іноземною мовою. Якщо так – назвіть їх (тільки не перелякайте оточуючих:), якщо ні – випишіть їх у зошит та згодом знайдіть у словнику.

8. Не бійтесь насмішок
Вивчення іноземної мови – одне з найцікавіших та найкорисніших занять. Але вам буде значно важче, якщо ви не будете практикуватися. Знайдіть будь-який метод, який вам підходить і користуйтеся ним.Спробувати ніколи не пізно!

Статті до теми:

Хочете змінити своє життя? Вперед, до нових відчуттів!

Любіть себе!

Успіх прийде завдяки вашим здібностям і зусиллям





На правах реклами