Ми у Facebook
29.03.2015, 11:01

Студенти зможуть купувати пільгові квитки на потяг через ПриватБанк

ПриватБанк відкрив продаж пільгових залізничних квитків для студентів
ПриватБанк відкрив українським студентам оформлення пільгових залізничних квитків через Інтернет, термінали самообслуговування та відділення банку. Оформлення квитків займає 2-3 хв.

“Тепер студентам для купівлі пільгових квитків не потрібно їхати в каси, як це було раніше, купити квиток на поїзд можна навіть через смартфон і додаток Privat24, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Система сама перевірить справжність студентського, а електронні квитки не потрібно обмінювати на паперові. Сісти в поїзд пасажир тепер може, навіть пред’явивши провіднику зображення квитка на екрані смартфону або планшета”.

Купівля студентських квитків доступна через більшість терміналів самообслуговування банку по всій Україні. Також купити залізничний квиток на час свят можна на спеціальному сайті bilet.pb.ua та в Приват24 в режимі одного кліку. Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на паперовий.

Щоб придбати пільговий квиток через Інтернет або термінали самообслуговування ПриватБанку, студентам потрібно зазначити серію та номер студентського квитка, прізвище та ім’я для звірення з Єдиною державною електронною базою з питань освіти (ЄДЕБО). Якщо студентський квиток буде підтверджено ЄДЕБО, студенту оформлюється пільговий проїзний документ.

Зауважимо, що студенти денної форми навчання вищих навчальних закладів I–IV рівнів акредитації та учні професійно-технічних навчальних закладів, можуть користуватися знижкою до 50% на проїзд у поїздах.

За матеріалами прес-офісу ПриватБанку в Рівному

Статті до теми:

Новий порядок надання пільгового проїзду студентам та учням

Студентський квиток: За чи Проти студентів?

Пільговий квиток на поїзд за студентським можна купити в інтернеті





На правах реклами