Ми у Facebook
29.03.2015, 09:30

Рівненщина: 17-річний хлопець викрав автомобіль у свого вітчима [+Фото]

Пасинок зірвав замок у гараж і намагався втекти на «ВАЗ-2105». Цього ж дня працівники ДАІ зупинили викрадений автомобіль і затримали хлопця.
26 березня близько сьомої години ранку на спецлінію «102» надійшов телефонний дзвінок від жителя села Пугачівка Млинівського району з повідомленням про викрадення його автомобіля. Чоловік розповів правоохоронцям, що 25 березня він поставив легковик у гараж, а вранці виявив пошкодження навісного замка вхідних дверей та відсутність автомобіля.

На розшук викраденого транспортного засобу відразу черговим по УДАІ УМВС було орієнтовано особовий склад працівників ДАІ Млинівського району та патрульних нарядів, які несли службу неподалік.

- У цей же день, в ході проведення оперативно-розшукових заходів на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в селі Брищі Млинівського району ми зупинили викрадений автомобіль «ВАЗ-2105». Також нами був затриманий і водій, який керував ВАЗівкою та після зупинки автомобіля намагався втекти – повідомив начальник ВДАІ Млинівського району майор міліції Віталій Войт.



Пізніше було з’ясовано, що за кермом транспортного засобу знаходився 17-річний Юрій, який є пасинком заявника та проживає разом з ним в одному господарстві.

Автомобіль та водія працівники ДАІ доставили у Млинівський райвідділ міліції. За даним фактом ведеться перевірка.



Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами