Ми у Facebook
29.03.2015, 09:45

Клеванський госпіталь інвалідів війни стане центром реабілітації бійців АТО

Про створення регіональних центрів реабілітації учасників АТО в кожній області домовилися Міністерство оборони та Міністерство охорони здоров’я. На Рівненщині такий центр буде створено на базі госпіталю інвалідів війни, що у селищі Клевані Рівненського району.
У закладі вже зараз проходять реабілітацію учасники антитерористичної операції, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков особисто проінспектував госпіталь та переглянув, в яких умовах проходитимуть реабілітацію бійці із зони АТО. За словами Віталія Чугуннікова, найближчим часом Рівненщина чекає повернення більше тисячі демобілізованих української армії, що були призвані під час першої черги мобілізації. Тож завдання влади створити гідні умови, аби військові пройшли повний курс реабілітації.

«Враження від побаченого досить позитивні. Високий рівень підготовки медперсоналу, пристойні умови для проживання. Думаю це саме те, чого заслуговують наші бійці. Звичайно, що є і певні проблеми. Але над цим ми попрацюємо, для того, щоб для демобілізованих клеванський госпіталь був справді комфортним центром для реабілітації європейського рівня», - наголосив голова Рівненської ОДА.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Міліціонери заспівали для військових в Рівненському госпіталі
141 учасник АТО пройшов реабілітацію у Клеванському госпіталі





На правах реклами