Ми у Facebook
30.03.2015, 14:00

Меморіал Молчановського 2015: у лідерах - АМАКО та «Славія»

На Меморіалі Молчановського з футболу минулої неділі розпочався вирішальний етап – шість кращих команд турніру у фінальній групі визначать переможця та призерів змагань. Наразі, лідерство продовжують утримувати АМАКО та «Славія».
У перших матчах фіналу представник Гощанського району – АМАКО з Симонова – здолав опір «Калини» з Городка з рахунком 4:1, а «Славія» із Великої Омеляни виявилася сильнішою від малинівської «Чайки». Наразі і в «амаківців», і в омелянців, з врахуванням матчів на першому етапі, по сім очок після трьох ігор. На одне менше в «Крокуса» з Великого Олексина.

Усього за призові місця змагаються шість клубів, ще вісім гірших команд на другому етапі проведуть втішний турнір, де розіграються місця з 7 по 14-те.

Турнірні таблиці та рейтинг команд на сайті РМФФ.

Результати 7 туру. 28 березня.

"Калина" (Городок) - "Продторгобладнання" - 3:2, АМАКО (Симонів) - "Надія" - 5:1, "Рівес" - "Чайка" (Малинівка) - 1:1, ФК "Верхівськ" - "Крокус" (В. Олексин) - 0:0, "Славія" (В. Омеляна) - "Вікторія" (Кустин) – 1:0, ФК "Забороль" - ФК "Курозвани" - 2:1

Фінальний етап. Результати 8 туру. 29 березня.

"Рівес" - "Горинь" (Кустин) - 0:0, "Вікторія" (Кустин) - ФК "Забороль" - 3:0 (тех. рез.), "Крокус" (В. Олексин) - "Надія" – 5:2, ФК "Верхівськ" - ФК "Тинне" (Вересневе) - 3:2, АМАКО (Симонів) - "Калина" (Городок) – 4:1, "Славія" (В. Омеляна) - "Чайка" (Малинівка) - 3:0


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Меморіал Молчановського 2015: підійшов до завершення перший етап

У Меморіалі Молчановського з футболу зіграно 3 та 4 тури

Довідка «ОГО».

Кубок двох футбольних федерацій - Рівненської міської та Рівненської районної – проводиться із весни 2009 року в якості підготовчого турніру до «великого сезону». В 2013 році він отримав офіційну назву - МЕМОРІАЛ ЛЕОНІДА МОЛЧАНОВСЬКОГО.

Леонід Молчановський - народився 9 грудня 1913 року в місті Дубно. Там же почав займатися футболом. На початку 30-х років минулого століття з'явився у складі провідної луцької команди ПКС («Поліційний клуб Спортовий»). Разом із цим колективом вдало виступав у першості Волинського Окружного Союзу Футболу: його команда в 1932 році виборола срібні медалі, а в сезонах 1934 і 1935 років здобувала звання чемпіона. Наприкінці 30-х років Леонід Молчановський грав за команду робітників «Балтик» із польського міста Гдиня. За підрахунками самого Молчановського, який постійно вів записи своїх ігор у щоденнику, він забив до 1937 року майже 400 голів. У 1946 році, демобілізувавшись з армії, Леонід Молчановський продовжив заняття улюбленою справою у Рівному. В якості досвідченого футболіста, він захищав кольори рівненського «Локомотива». Саме Леонід Серафимович Молчановський став тренером новоствореного у 1956 році «Колгоспника», і саме цій людині зобов'язаний своїм становленням рівненський професійний футбол. Зірка однієї із найбільш значимих по­статей рівненського футболу згасла наприкінці XX століття.






На правах реклами