Ми у Facebook
01.04.2015, 15:45

На Рівненщині продовжується місячник добровільної здачі зброї

Громадяни, які добровільно впродовж квітня здадуть у міліцію зброю, яку незаконно зберігають, в подальшому зможуть її легалізувати, а також уникнуть за її зберігання кримінального покарання
З 1 квітня на Рівненщині стартує місячник добровільної здачі зброї
Рівняни зможуть добровільно здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби органам внутрішніх справ із 1 до 30 квітня.

У МВС нагадали, що громадяни, які добровільно звернуться до міліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються у них незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Крім того, громадяни, які у зазначений термін добровільно здадуть органам внутрішніх справ мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, у подальшому матимуть можливість оформити відповідні документи, зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструватимуть у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України, роз'яснюють в МВС.

Статті до теми:


На Рівненщині чоловік підрізав свого пасинка

У центрі Рівного «підрізали» активіста Євромайдану

Рівненщина: 19-річна дівчина підрізала співмешканця кухонним ножем





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ