Ми у Facebook
01.04.2015, 15:55

Рівненські спортсмени-прикладники здобули два «срібла» на Чемпіонаті України [+Фото]

На Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях серед юнаків представники збірної Рівненської області Іван Дем’янчук та Антон Томашевський в індивідуальних вправах вибороли другі місця.
У підйомі по штурмовій драбині у вікно другого поверху навчальної башти Іван Дем’янчук з результатом 7,99 секунд став другим у перший же день змагань. Наступний «змагальний» день приніс ще одну срібну медаль - в подоланні стометрової смуги з перешкодами Антон Томашевський з результатом 20,69 сек фінішував відразу ж за переможцем.

У підсумку, збірна Рівненщини, до складу якої увійшли такі юні спортсмени як Антон Томашевський, Іван Дем’янчук, Іван Шмулига, Артем Піроєв, Віталій Шеремета і Дмитро Швирид на Чемпіонаті стала п’ятою із чотирнадцяти учасників.

Змагання відбувалися із 26 по 27 березня на базі спортивного комплексу Головного управління ДСНС України у Вінницькій області. У чемпіонаті взяли участь близько сотні спортсменів із усіх регіонів України. Збірні команди юних спортсменів-прикладників були представлені трьома віковими групами

Переможцями Чемпіонату 2015 стала збірна команда Івано-Франківської області, другими виявилися наші сусіди із Волинської області, третіми – миколаївці.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Збірна Рівненщини з греко-римської боротьби стала кращою на Чемпіонаті України

У Рівному пройшли обласні змагання з настільного тенісу серед дітей-інвалідів








На правах реклами