Ми у Facebook
02.04.2015, 10:50

Рівненщина: правоохоронці так допитували школяра, що той потрапив до лікарні

14-річний школяр разом зі своїми рідними стверджує, що його побили правоохоронці, аби отримати від нього зізнання. Правда це чи ні - поки невідомо.
За інформацією телеканалу «Zik», все відбулося у минулу суботу. Хлопця підмовили старші товариші зламати двері у сільському магазині. Нишком він пішов вночі з дому, коли мати спала. Друзі намагалися відчинити двері в крамниці, а школяр стояв на сторожі, аби ніхто не побачив. Однак вчинився гуркіт і селяни викликали міліцію. Старші товариші втекли, а хлопця затримали місцеві.

14-річний школяр каже, що коли приїхали міліціонери, то вони відразу закували його в кайдани та почали бити.

- Водій почав мені казати: «Ти ламав?» Я відповів – «Ні». Він мене вдарив, потім ще раз. Бив по лиці, по животі, по грудях. Згодом правоохоронці почали мені погрожувати», - говорить хлопець.

За висновками лікарів, у хлопця забій правого стегна, загальна кволість, біль голови та підозра на струс головного мозку. Він перебуває наразі у лікарні.

У свою чергу, Тарас Шевчук, оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Острозького РВ зазначає, що підлітка ніхто не бив. Переконує, що Андрій зводить наклеп на правоохоронців.

Див. також:

На Київській у Рівному сталася ДТП: є постраждалі

Рівненщина: молодий господар рятував худобу і загинув

На Рівненщині хворий на сказ собака помер у під’їзді багатоповерхівки





На правах реклами