Ми у Facebook
04.04.2015, 09:15

Рівне: ДАІ, журналісти та громадськість разом «ловили» порушників дорожнього руху

За ініціативи керівництва Управління ДАІ УМВС в Рівненській області, в Рівному 2 квітня представники засобів масової інформації та активісти виявляли водіїв транспортних засобів, які порушили правила зупинки та стоянки.
В управлінні Державтоінспекції зібралися працівники ДАІ, залучені до проведення рейду, а також всі охочі, які виявили бажання взяти участь у ньому. Перед виїздом на маршрути патрулювання керівник обласного управління ДАІ проінструктував підлеглих, націливши особовий склад на виявлення грубих порушень водіями автомобілів Правил дорожнього руху, а саме зупинки та стоянки.

Учасники рейду розділилися на окремі групи та вирушили на патрулювання вулицями обласного центру з працівниками ДАІ. Загалом до проведення профілактичного заходу залучили 15 патрульних автомобілів та понад 30 інспекторів ДАІ. У кожному екіпажі, окрім правоохоронців, був громадський активіст та представник ЗМІ.

- Останнім часом небайдужі громадяни все частіше акцентують увагу на проблемі паркування транспортних засобів, зокрема в обласному центрі, - повідомив керівник обласної Державтоінспекції Олександр Семенюк. - Аби дисциплінувати наших водіїв у частині виконання вимог Правил дорожнього руху, ми вирішили провести спільний профілактичний рейд, до якого залучили представників засобів масової інформації та громадських активістів. Такі профілактичні заходи ми плануємо проводити і надалі. Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться навести порядок на вулично-дорожній мережі нашого міста.

Під час проведення профілактичного рейду на водіїв, які грубо порушили правила зупинки та стоянки, працівники ДАІ складали адміністративні протоколи. Крім цього, деяких водіїв інспектори попереджували та націлювали на подальше неухильне дотримання вимог ПДР.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області


Див. також:

Рівне: біля ДП «Бурштин України» збираються палити шини

Рівне: австрійські спеціалісти будуть стерилізувати котів





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ