Ми у Facebook
04.04.2015, 12:45

Рівненські діти виготовили для бійців великодні патріотичні писанки [+Фото]

Учні НВК №14 м. Рівне приєднались до акції "Привітай солдат з Великоднем", придумали і зробили нашим захисникам незвичайні сувеніри-обереги.
У редакцію OGO.ua завітав вчитель трудового виховання НВК №14 м. Рівне Олександр Адамович Гомон:

- Ось поспішаю до наших волонтерів, які днями їдуть на схід, щоб передати бійцям батальйону “Горинь” посилки та великодні подарунки. Впевнений, що ось таких в Україні немає. Бо діти придумали й виготовили їх самі.



БІЛЬШЕ ФОТО

У нас у Рівному є така традиція “Великоднє дерево”: кожного року дітки власними руками створюють на дерев'яних заготовках малюнки писанок і ними прикрашають дерева в центрі міста. І ось кілька тижнів тому у наших учнів виникла ідея виготовити такі писанки, щоб вони були незвичайні й патріотичні, ще й передати їх нашим захисникам, щоб розмістили біля своїх блокпостів чи інших місць розташування у прифронтовій зоні як обереги.

Свої вироби учні 5-6 класів 14-ї школи виготовили ручним лобзиком технікою “ажурне випилювання” і назвали “Великодня патріотична писанка”. До роботи вони поставилися з великим ентузіазмом і почуттям патріотизму. Самі розробляли ескізи, старанно випилювали лобзиком, а потім розмальовували. На символічних писанках вони поєднали два символи — державний малий герб і жовто-синій державний прапор України. На своїх ажурних "подарунках діти написали побажання бійцям та “Боже, бережи Україну!”





СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівняни можуть привітати бійців з Великоднем

Великодні яйця у Рівному ростуть просто на деревах [ФОТОФАКТ]

Рівне готується до Великодня: на деревах розквітнуть писанки





На правах реклами