Ми у Facebook
05.04.2015, 17:00

Спортивний калейдоскоп за тиждень

Калейдоскоп спортивних подій, котрі відбулися на протязі минулого тижня – з 28 березня по 2 квітня - на Рівненщині та в Україні й світі за участю рівненських спортсменів.
Рівненчанка Лариса Скоблюк здобула бронзову медаль на молодіжному чемпіонаті Європи з вільної боротьби. На шляху до нагороди підопічна Дениса Кайди здолала угорку та туркеню, але поступилася болгарці. Ще одна наша землячка Людмила Тичина з Клесова на чемпіонаті у Польщі посіла сьоме місце.

Американський баскетбольний спеціаліст Пері Меррфі поділився власним досвідом із тренерами міста Рівне. 30 березня в приміщенні спортзалу Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву відбувся семінар, на якому були розглянуті психологічні аспекти тренувального процесу та розвиток основних командних взаємодій у нападі та захисті.

Друге місце в рейтингу дитячо-юнацьких спортивних шкіл за 2014 рік посіла Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Рівненської міської ради (директор Єфімчук Юрій Васильович), набравши в рейтингу Міністерства освіти 7119,0 очок. Це найкращий результат серед дитячо-юнацьких спортивних закладів Рівненської області. (КЗ ОСДЮШОР Рівненської обласної ради - 7078,5 очок, КЗ Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ – ІІІ ступенів фізичної культури і спорту Рівненської обласної ради – 6238,0 очок, Березнівський ліцей-інтернат спортивного профілю – 4928,0 очок).

Першість Рівненської області з легкої атлетики серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл пройшла 27 - 28 березня у Рівному. Змагання відбувалися серед юнаків та дівчат у трьох вікових категоріях 1998-1999 р. н., 2000-2001 р. н., 2002 р. н. і молодші. Всього у взяли участь понад 200 учасників. У кінцевому результаті, першими стала команда КЗ «Рівненська ОСДЮШОР» Рівненської облради, другими - ДЮСШ міста Березне, третіми - Рівненська районна ДЮСШ, четверте місце – у Млинівської ДЮСШ.

У Рівному проведено Відкритий чемпіонат області з софтболу. Ігри відбувалися 27-29 березня в спортивному залі рівненської ЗОШ № 19. У підсумку, перше місце посіла команда ОДЮСШ «Рівне», друге місце здобула команда «Західний вогонь» (Рівне), третє місце у команди «Острог-НУ «Острозька Академія» (Острог).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Спортивний калейдоскоп за тиждень, 13-19 березня

Спортивний калейдоскоп за тиждень, 7-12 березня

Волейбольний турнір чоловічих команд в залік Спартакіади Атомпрофспілки відбувся з 27-го по 29-е березня в Нетішині. В турнірі прийняли участь команди РАЕС, ХАЕС, ЮУАЕС, ЗАЕС та СхідГЗК. Після усіх проведених ігор турнірна ситуація склалася таким чином, що одразу три колективи: РАЕС, ЮУАЕС та СхідГЗК здобули в турнірі по дві перемоги при двох поразках. Довелося рахувати додаткові показники. За додатковими показниками срібні нагороди турніру вибороли волейболісти СхідГЗК, ЮУАЕС – другі, а от кузнецовська команда Рівненської АЕС «розташувалася» за межами призової трійки.

Зіграно Фінальний тур обласної дитячо-юнацької волейбольної ліги серед юнаків 2000 року народження та молодших. У підсумку, перше місце посіла команда ОСДЮСШОР із Рівного. Другими стали представники Березнівської КДЮСШ. Трете місце завоювала команда Гощанської ДЮСШ.

У Квасилові проведено волейбольний турнір, присвячених пам’яті спортсмена Олега Ковальчука. Змагання зібрали сільські команди Здолбунівського району – с. Гільча, с. Івачків та Рівненського – с. Шубків, с. Іскра, смт Клевань, смт Квасилів, які в безкомпромісній 9-ти годинній спортивній боротьбі визначили найсильніших у цьому виді спорту. Врешті-решт, переможцями стали клеванські волейболісти, друге місце вибороли спортсмени села Іскра Рівненського району, третіми виявилася команда Квасилова.

В Острозі пройшли матчі 6 та 7 турів Відкритого чемпіонату району з міні-футболу. Крім місцевих колективів у змаганнях беруть представники Рівного, Здолбунова, Мізоча та Нетішина. Повпред Рівного – ФК «Славія» - продовжує йти чемпіонським графіком, вигравши всі свої матчі.

У Демидівці завершився Зимовий чемпіонат з футболу. Його переможцем став ФК «Вікторія», на одне очко відстав від чемпіона ФК «Міліція», третіми виявилися гравці з ФК «GERA».

У Гощанському районі відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка з футболу, за підсумками яких визначилися учасники чвертьфіналів.






На правах реклами