Ми у Facebook
07.04.2015, 14:40

Юні рівненські баскетболістки стали третіми на турнірі у Чехії [+Фото]

Баскетбольна команда «Рівненщина-ОСДЮСШОР» на престижному міжнародному турнірі серед юнаків та дівчат «EASTER CUP 2015», який проводився у Чехії, зуміла посісти престижне третє місце, а її гравці стали одними з найкращих у змаганнях.
Поєдинки «EASTER CUP 2015» відбувалися з 31 березня по 5 квітня в місті Клатови. У них взяли участь сімдесят команд як із самої Чехії, так і з Польщі, Австрії, Угорщини, Німеччини, Сербії, Словаччини, Фінляндії, Італії, Литви, США та, звичайно, України.

Всі учасники були поділені за віковими групами - окремо змагалися команди юнаків та дівчат, які, в свою чергу виступали в підгрупах U-11, U-13, U-15.

У віковій підгрупі до 13 років баскетболістки із «Рівненщина-ОСДЮСШОР» провели шість поєдинків, в яких здобули чотири перемоги та зазнали двох поразок. Подібний результат дозволив рівненчанкам посісти високе третє місце.

Результати усіх матчів наших землячок:

«Рівненщина – ОСДЮСШОР»- BCM Sokolov - 59:21
«Рівненщина – ОСДЮСШОР» - BSK TJ Jicin - 36:42
«Рівненщина – ОСДЮСШОР» - Team Thuringen - 67:25
«Рівненщина – ОСДЮСШОР» - BKM Zilina - 35:18
«Рівненщина – ОСДЮСШОР» - BK Klatovy - 50:30
«Рівненщина – ОСДЮСШОР» - BK Kralupy 20:46

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «ОШВСМ БК-93» вдома двічі переграв «Будсервіс» із Сарн

В Аматорській баскетбольній лізі зіграно останній тур

Крім того, гравець рівненської команди Влада Кіба увійшла до символічної п'ятірки турніру, а Даша Дубнюк була визнана MVP (найкориснішим гравцем) змагань.

Відзначимо, що змагання відбулися за підтримки Міжнародної федерації баскетболу ФІБА-Європа.

Приємно, що під час турніру юним спортсменкам було організовано екскурсійну поїздку до столиці Чеської республіки - Праги.













На правах реклами