Ми у Facebook
24.04.2015, 19:00

Який одяг може скалічити здоров’я?

Усім відомо, що одяг для прекрасної частини людства - своєрідна пристрасть. Жінки часто намагаються оновити свій гардероб у відповідності до моди, не усвідомлюючи, що крім гарного зовнішнього вигляду він може знівечити здоров’я.
У жіночому гардеробі часто присутня велика кількість різноманітного одягу - потрібного і не дуже. Але рідко жінки замислюються над тим, яку шкоду можуть завдати певні речі вашому здоров’ю.

Які ж саме речі вважаються небезпечними?

1. Вузькі джинси. Такі речі не новина для сучасних жінок, але, незважаючи на їх поширення, вони можуть викликати "невралгію латерального шкірного стегнового нерва", яка проявляється в тому, що людина просто перестає відчувати зовнішню поверхню свого стегна в результаті регулярного здавлення нервів під шкірою.

2. Невірно вибраний бюстгальтер. Більше половини жінок не вміють правильно обирати цей предмет одягу, в результаті чого часто страждають від болю в спині, шиї та плечах.

3. Тісні коміри. Вони значно утрудняють кровотік в районі шиї. Внаслідок цього погіршується і кровообіг головного мозку, що призводить до мігрені.

4. Спеціальна білизна. Такі речі дійсно приховують різні жіночі недоліки, проте їх носіння викликає набряки, головні болі і навіть задишку. Черевна порожнина, будучи занадто здавленою, отримує нераціонально розподілений кровотік. А виливається це врешті-решт в украй неприємний цистит.

5. Шкіряний одяг не здатний забезпечувати вентиляцію, через що відбувається перегрівання організму та порушується кровообіг.

Статті до теми:

Календар здоров'я на 5 - 12 квітня

Як правильно розрахувати висоту підборів? [+ПОРАДИ]

П’ять основних продуктів для жіночої краси





На правах реклами