Ми у Facebook
10.04.2015, 19:30

У Великодню ніч вулицями Луцька курсуватиме громадський транспорт

Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження щодо організації роботи міського пасажирського транспорту на Великодні свята. Маршрути, за якими курсуватимуть автобуси та тролейбуси, охоплять майже усі мікрорайони міста.
Міський голова доручив керівнику Луцького підприємства електротранспорту Ігорю Домбіку організувати рух тролейбусів в ніч з 11 на 12 квітня (24.00 год. до 06.00 год.). Так, на маршруті №1 «Бенделіані – Драмтеатр» курсуватиме два тролейбуси; на маршруті №3 «Лісництво — Драмтеатр» працюватиме одна одиниця транспорту; на маршруті №4 «АС-2 – Залізничний вокзал» - 1 од.; на маршруті № 5 «Дубнівська — Гордіюк (відділення ДАІ)» - 1 од.; на маршруті №8 «ЦУМ – Гордіюк (відділення ДАІ)» – 1 од.; на маршруті № 9 «ЦУМ – Гордіюк (відділення ДАІ)» – 1 од., по два тролейбуси курсуватимуть на маршрутах №15 «ЦУМ – пр. Молоді – ЦУМ» та №15а «ЦУМ – пр.Молоді – ЦУМ»

Крім того, на провідну неділю (19 квітня) буде забезпечено роботу восьми тролейбусів за маршрутом №7 «Залізничний вокзал – с. Гаразджа» та десяти автобусів за маршрутом «Конякіна - Гаразджа (кладовище)», який проходитиме в прямому та зворотному напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна та в с.Гаразджа біля кладовища).

Приватному акціонерному товариству «Луцьке АТП-10701» рекомендовано залучити для перевезень додаткові транспортні засоби (до 20-ти одиниць) за автобусним маршрутом №3 «Гаразджа (кладовище) – Госпіталь», відповідно до умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з 10 квітня по 12 квітня ц.р. та з 17 по 19 квітня ц.р. та забезпечити рух одного автобуса за маршрутом №9 «Теремнівська – с.Рованці (церква)» в ніч з 11 на 12 квітня (з 24.00 год. до 06.00 год.).

У Луцьку попрощалися із героєм Сергієм Дудкою [ФОТО]

У Луцьку відкрилася фотовиставка "День - 2014"

У центрі Луцька пригощали варениками [ФОТО]

У вихідні та святкові дні буде зменшено кількість маршрутних таксі на вулицях Луцька, - мерія

Читайте також:

Смачні рецепти до Великодня: паски, м'яско та ковбаска своїми руками

Готуємося до свята: унікальні рецепти пасок

Традиції Великодньої паски (+ РЕЦЕПТИ)


Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради





На правах реклами