Ми у Facebook
12.04.2015, 12:15

Програма «Ранкова кава» на OGO.ua: нам 1 рік!

Перша річниця – це завжди приємний та трепетний момент. В житті дитини перший рік – це найважливіші моменти: перші кроки, слова, пізнання світу. Якщо ж говорити про рік існування проекту, то це також період спроб, розвитку та вдосконалення.
Майже 50 програм, в яких ведуча Ольга Данилюк поспілкувалася з цікавими, відомими у Рівному людьми, а також відкрили завісу різних закладів та випробували послуги, які надають у нашому місті.

Програма «Ранкова кава» на OGO.ua - це завжди цікаво!

Перший випуск програми "Ранкова кава" вийшов на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua на початку квітня. За рік зйомки передач відбувалися не лише у кав'ярнях чи ресторанах, а і в аудиторіях вищих навчальних закладів, у кабінетах керівників, на будівельному майданчиках, у медичних закладах, на промислових підприємствах... У відеоверсії (в інтернеті), так і в друкованому варіанті (на сторінках газет) читачі та глядачі «Ранкової кави» дізналися більше про найрізноманітніші сфери: ароматерапію, медицину, пивоварінння, освіту, бізнес, будівництво, туризм… І це напевно ще не повний список того, про що розповідали у програмі.

Мобільна і креативна творча команда проекту готова до нових невпинних експериментів - відтак, кожна програма виходить особливою, а творці "Ранкової кави" прагнуть постійно вдосконалюватись та приємно дивувати глядача!

ВСІ ПРОГРАМИ РАНКОВА КАВА

- Коли вже зараз, після року роботу, ми з командою передивлюємося перші програми, то бачимо, що перші наші спроби були недосконалими. Проте з кожною новою зйомкою, ми намагалися покращувати нашу роботу і тепер проводимо зйомки на якісно іншому рівні, - ділиться враженнями ведуча програми Ольга Данилюк.

Учасники ж програми «Ранкова кава» використовують відеозапис програми у роботі своїх сайтів, а публікації на сайті дають можливість усім гостям бути представленими в інтернет-просторі, щоб усі бажаючі мали можливість дізнатися про них більше.

ВІДЕОЗАПИСИ ПРОГРАМ

- Я був першим гостем програми «Ранкова кава». Мені розповіли про цей формат і мені сподобалося. Адже це можливість не тільки використовувати це відеоінтерв’ю, але разом з цим побачити публікацію про себе на сайті OGO.ua та газеті «ОГО», - розповідає депутат Рівненської міської рад Олександр Лащук. – Відверта розмова за чашечкою кави з ведучою програми – це шанс висловити свої думки та заявити свою активну позицію.

Один рік – це не фініш, а тільки хороший старт. Попереду ще багато цікавого!
Зустрінемося з вами у нових випусках програми «Ранкова кава»!





На правах реклами