Ми у Facebook
12.04.2015, 08:30

Великдень у Львові: куди піти? що подивитися?

Для тих рівнян, хто збирається провести Великодні свята у Львові, зібрано цікаві заходи, які можна буде відвідати.
Фестиваль Писанок, який триватиме з 03 по 19 квітня.

Традиційний Фестиваль Писанок де будуть створювати унікальні роботи у формі Писанки.

А ще на пл. Музейній у Галереї писанок буде презентовано авторські півметрові писанки, які створено спеціально до Фестивалю.



«Великдень в Гаю» , що триватиме до 13 квітня

У Музеї народної архітектури та побуту "Шевченківський гай" проходять народні забави, де на львів’ян та гостей міста чекають майстер-класи з писанкарства та традиційні великодні забави для дітей та дорослих.



Великодній ярмарок (11 квiтня–11 травня)

Великодній ярмарок – це 98 , святково стилізованих дерев’яних будиночків, що розмістяться вздовж усієї алеї на проспекті Свободи. Учасниками ярмарку є : народні майстри, приватні підприємці та організації., майстри народного промислу, писанкарі, гончарі, різьбярі, майстри художніх виробів зі скла,шкіри, бісеру, металу. А також кондитери і ресторатори.

Також при Ярмарку відкриється «Великодня майстерня», де проводитимуть безкоштовні майстер-класи з писанкарства, гончарства, ковальства, гутництва, кераміки, лялькарства, вишивки, ткацтва, соломо- і травоплетіння, малярства від майстрів з різних міст України.

Для любителів пообливатись на "Поливаний понеділок" 13 квітня на пл. Ринок буде організований спеціальний майданчик, де можна буде достатньо повеселитись і позабавлятись.



Фестиваль "Святкуємо Воскресіння разом" (18-19 квітня)

Цьогоріч Фестиваль запрошує всіх бажаючих на концерт класичної музики та джазу; великий концерт української сучасної музики; концерт дитячої та молодіжної творчості; майстер-класи для молоді, дітей різного віку та осіб старшого віку; ігровий майданчик для дітей; інтерактивний майданчик для молоді.

Див. також:

Рівнян запрошують на культурно-мистецькі заходи з 6 по 12 квітня

До Рівного завітає гурт ТІК





На правах реклами