Ми у Facebook
13.04.2015, 13:30

Десерт на Пасхальні свята: солодкі “писанки”

Простий рецепт тістечок без випікання. Можна фантазувати та імпровізувати. Такі незвичні пасхальні "яйця" особливо подобаються дітям. Чудовий варіант здивувати гостей на другий день Великодніх свят.
1. Розкришіть у мисці 150 г будь-якої солодкої випічки (обрізки бісквіта, невдалий кекс або печиво, (буде після свят можна використати залишки або крихту пасок).

2. Додайте приблизно 100 г мелених горіхів (волоські, мигдаль чи арахіс), 1 столову ложку цукрової пудри. Усе змішайте. Долийте кілька ложок згущеного молока, сиропу чи меду (на ваш смак).

3. Добре вимішайте і сформуйте 4 овальних яйця. Покладіть їх на тарілку й поставте на холод. Розтопіть 50 грамів (півплитки) темного чи білого шоколаду з додаванням 1 чайної ложки молока в мисці. Полийте шоколадом яйця. Дайте застигнути.

4. Прикрасьте “писанки” різними орнаментами за допомогою різнокольорової посипки, різнокольорової глазурі, дрібними цукерками або цукатами.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Смачні рецепти до Великодня: паски, м'яско та ковбаска своїми руками

Оригінальний рецепт сирної паски без випічки

Готуємося до свята: унікальні рецепти пасок

Традиції Великодньої паски (+ РЕЦЕПТИ)





На правах реклами