Ми у Facebook
13.04.2015, 12:15

Цьогоріч на Рівненщині кооператори випекли 50 тисяч пасок

Більше 50 тисяч пасок планують випекти працівники системи споживчої кооперації Рівненської області

Паски будуть різними: як за вагою (від найменшої 100-грамової до кілограмової), так і за складом - з родзинками, курагою, цедрою, цукатами, кокосом, шоколадною крихтою, різноманітною помадкою з оформленням елементами української символіки. При цьому, кооператори планують виготовити понад 50 тисяч одиниць святкової продукції.

Оригінальний рецепт сирної паски без випічки

«Для випічки Великоднього хліба усе наявне обладнання, яке можна задіяти до випікання пасок, використовується на 100 відсоткову потужність, – повідомив голова правління Споживспілки Рівненської області Петро Бараш. – Великдень – одне з найголовніших свят для України, тому ми робимо все можливе, щоб жителі області могли прикрасити святковий стіл смачною паскою».

Смачні рецепти до Великодня: паски, м'яско та ковбаска своїми руками

Важливо відзначити, що паски виробляються виключно на натуральних складниках.

У Чистий четвер рівнянки печуть паски + РЕЦЕПТИ ПАСОК





На правах реклами