Ми у Facebook
13.04.2015, 14:46

Подробиці самогубства 17-річної школярки у Дубно

З невідомих причин покінчила життя самогубством 17-річна дівчина. Правоохоронці розповіли про обставини події.
Близько 16 години її тіло знайшла на горищі будинку мати. Школярка залишила передсмертну записку.

Дівчина навчалася в 11 класі в одній із шкіл міста Дубно. Проживала разом зі своєю бабусею. Її мама проживала з вітчимом в іншому будинку. За словами бабусі, у Ірини з вітчимом були дружні відносини. 9 квітня все було як завжди, Ірина пішла до школи. Під час уроків вона поводила себе спокійно, ніяких сутичок чи непорозумінь з однолітками та педагогами не було. Повернулася із школи до бабусі, там була і її мама. Вони поралися по господарству. Зогляділися жінки через деякий час. Близько 16 години мати знайшла її на горищі повішену на шарфику.

- Під час огляду місця події слідчо-оперативна група знайшла передсмертну записку, в якій вона просить вибачення у мами, та пише, що псує всім життя і нікому не потрібна, - повідомив начальник Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області Леонід Михалко. - Дівчина писала ще про якусь розмову із матір’ю, яка так і не відбулася. Чому саме так вчинила Ірина, буде з’ясовувати слідство.

Розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Олеся Шевченко, Дубенський МВ УМВС України в Рівненській області

Див. також:

На Рівненщині обікрали громадянина Латвії

На Рівненщині поїзд наїхав на овець

Під час свят на Рівненщині курсуватиме додаткова електричка





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ