Ми у Facebook
13.04.2015, 13:00

За першу добу Великодніх свят на Рівненщині сталося 9 пожеж

Вогнеборці виїжджали гасити палаюче сміття, суху траву, дивани, легкові автомобілі й покинуті госпбудівлі. Загоряння сталося в мисливському будиночку й кімнаті студентського гуртожитку. На щастя, обійшлося без людських жертв.
У неділю, 12 квітня, о 13:44 у м. Рівному на вул. Відінській, 35, на 5 поверсі гуртожитку №2 Рівненського автотранспортного коледжу НУВГП сталася пожежа. Згоріла м’яка частина ліжка та електроподовжувач, пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку в кімнаті №511. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

О 14:28 в с. Симонів Гощанського району на вул. Осередок, 23 з невідомих поки що причин загорілася суха трава на території СПП «СПАС». Площа загоряння 0,2 га. Вогонь перекинувся на неексплуатовану цегляну будівлю колишнього столярного цеху КСП «Симонівське» і знищив 120 квадратних метрів шиферного покриття.

Сміття горіло і в інших куточках Рівненської області. О 15:12 неділі неподалік с. Мартинівка Рівненського району рятувальники отримали повідомлення, що вогонь розповсюдився на відкритій території площею 0,02 га. О 15:59 сталося загоряння сміття і сухої трави у м. Рівному на вул. Д.Галицького біля будинку №13. О 17:13 горіло на відкритій території площею 3 га неподалік с. Шостаків Рівненського району.

Ввечері та вночі вогнеборці їхали гасити пожежі у приватних господарствах. О 19:50 в Мізочі Здолбунівського району на вул. Острозькій, 17, вогонь пошкодив 20 квадратних метрів дерев`яних стін та підлоги в кімнаті житлового будинку. О 21:40 в с. Невірків Корецького району вогнем знищено покриття, перекриття та речі домашнього вжитку неексплуатованого дерев`яного житлового будинку.

Також посеред ночі у с. Вири Сарненського району згоріли мисливський будинок і два легкові авто.

Про це повідомили з ГУ ДСНС у Рівненській області.





На правах реклами