Ми у Facebook
13.04.2015, 16:15

Календар здоров'я на 13 – 18 квітня

Як уникнути зайвих проблем із самопочуттям в останній чверті Місяця. Поради астрологів.
Астрологи звертають увагу на можливі проблеми зі здоров`ям та радять:

Понеділок, 13 квітня
Місяць у знаку Водолія (четверта чверть, спадає).
Cприятливий день. Рекомендується активний відпочинок, прогулянки на свіжому повітрі, фізичні вправи, заняття спортом. Корисні водні процедури, баня, лазня, сауна, ароматичні ванни. Не переїдайте!

Вівторок, 14 квітня
Місяць у знаку Водолія/Риб (четверта чверть, спадає).
Дотримуйтесь помірності у всьому, уникайте стресів, розумно витрачайте фізичні сили. Не переїдайте, постарайтесь відмовитись від міцного алкоголю! Добре очищати кишківник від шлаків. Корисні відпочинок біля води, водні процедури, баня, лазня, сауна, ванни. Можна видаляти бородавки. Несприятливий день для лікування, протезування та видалення зубів.

Середа, 15 квітня
Місяць у знаку Риб (четверта чверть, спадає).
Нейтральний день. Добре починати курс лікування хронічних захворювань, масажу, очищати кишківник від шлаків і токсинів. Корисні водні процедури, баня, лазня, сауна, ароматичні та лікувальні трав’яні ванни. Можна видаляти бородавки, відвідувати стоматолога. Будьте обережні з алкоголем.

Четвер, 16 квітня
Місяць у знаку Риб/Овна (четверта чверть, спадає).
Нейтральний день. Корисні помірні фізичні навантаження, оздоровча фізкультура, початок курсу лікування, масажу, дієти. Несприятливий день для хірургічних втручань, протезування та видалення зубів, прийому хімічних препаратів. Здоров'я не підведе, якщо сьогодні захворіли, то швидко одужаєте. Вкрай шкідливий алкоголь.

П’ятниця, 17 квітня
Місяць у знаку Овна (четверта чверть, спадає).
Можна видаляти бородавки. Не переїдайте! Добре голодувати, очищати кишківник від шлаків. Несприятливий день для лікування, протезування та видалення зубів.

Субота, 18 квітня
Місяць у знаку Овна/Тельця (четверта чверть, спадає/Молодик).
Похід до стоматолога краще перенести на інший день. Ідеальний день для відмови від поганих звичок – неправильний режим сну, куріння, алкоголь, міцний чай та кава, фастфуд, солодощі…

За матеріалами: «Рівненська газета»

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Гороскоп здоровья: чем болеют знаки Зодиака
Плохие привычки 12 знаков Зодиака








На правах реклами